НАСКОРО

ANIMAL STAK

More Views

Availability: Out of stock

ANIMAL STAK

Пакување: 21servingsШифра: ANIMAL STAK33

Во деновите за вежбање, земете ја дозата 30-45 минути пред да почнете со тренинг. За најдобри резултати, овој производ е распореден за употреба од три недели . Најдобри резултати ако се користат од страна на оние кои се 25 години или постари. Сепак, поради неговата способност да им помогне на модулирање на слободните нивоа на тестирање, тоа би можело да им користи и на другите.
Доаѓа наскоро
Опис

Детали

Поддржува нивоа на тестостерон кај спортистите кои бараат оптимизација на силата и ефикасноста
Содржина
Коментари

Вашето мислење за производот: ANIMAL STAK

Како би го оцениле овој продукт? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Малена Суплементи 2020 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет