НАСКОРО

ANIMAL CUTS POWDER

More Views

Availability: НА ЗАЛИХА

ANIMAL CUTS POWDER

Пакување: 42 pucksШифра: ANIMAL CUTS POWDER

Вкус: Портокал

3.390,00 ден.
Како термогена, Animal Cuts е исклучително моќна. Термогенезата е „согорување“ на калории од зачуваните телесни масти. Ова, за возврат, ја зголемува телесната температура и му обезбедува на телото извор на енергија што може да се искористи.Намалувањата вклучуваат потентна термогеника што може да помогне во зајакнувањето на природната способност на телото да ги согорува зачуваните телесни маснотии, додека штеди чиста маса (мускули), сопствената печка на согорувањето на мастите во организмот. Од метаболичка гледна точка, „Анимал катс“ е натрупана со само најпотентни соединенија. Од екстракт од зелен чај до екстракт од чај Улонг до екстракт од бел чај до екстракт од црн чај, сето тоа е опфатено овде. Побрзиот метаболизам е еднакво на поефикасно согорување на маснотии и помалку калории што се складираат како телесни масти. Соединенијата дизајнирани да го подигнат метаболизмот тогаш можат да значат разлика помеѓу успехот и неуспехот. Кога станува збор за фрлање на вишок тежина на вода складирана под кожата (вид што ви го дава тој „мек“ изглед), Animal Cuts е исклучително ефикасен. Проблемот со повеќето диуретици е што тие често го исцрпуваат телото од клучни електролити, вклучително и калиум. Кога тоа ќе се случи, вашите мускули ја губат својата пумпа и големина. За разлика од другите производи, Animal Cuts, исто така, содржи билки кои штедат калиум и помагаат во зачувување на мускулната полнота. Диетата е стресна. Диетата може да предизвика ослободување на хормонот „стрес“, кортизол. Високо ниво на кортизол може да предизвика хаос во производството на природен хормон и всушност да ги изеде слабите мускули. Ова е токму спротивното од она што го сакаат бодибилдерите, особено кога телото е веќе во осиромашена состојба од намален внес на калории. Animal Cuts има уникатен комплекс за инхибиција на кортизол.
Доаѓа наскоро
OR
Коментари

Вашето мислење за производот: ANIMAL CUTS POWDER

Како би го оцениле овој продукт? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Малена Суплементи 2022 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет