GLUTAMINE Unflavoured

More Views

Availability: Out of stock

GLUTAMINE Unflavoured

Пакување: 500gШифра: 1033


  • 100% чист глутамин

  • Ги храни мускулите

  • Го подобрува квалитетот на мускулите

Опис

Детали

Battery Nutrition Glutamine Flavoured е производ кој содржи фармацевтски чист L-глутамин.
За време на интензивно вежбање, нивоата на оваа амино киселина може да се намалат. Ова може да доведе до намалување на количеството на L-глутамин во мускулите и на тој начин настанува деградација на мускулното ткиво.

L-глутамин се користи од многу спортисти кои сакаат да ја зголемат силата, да го зголемат мускулниот раст и да ја спречат деградацијата на мускулното ткиво.

Начин на употреба: Земете една доза (5 g) пред и после тренингот.

Содржина
Коментари

Претходни Мислења 1 коментар(и)

Коментар
Нуди богата хранлива вредност на мускулите
Рејтинг
Мислење од Мила / (Објавено на 22.1.2019)

Вашето мислење за производот: GLUTAMINE Unflavoured

Како би го оцениле овој продукт? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Малена Суплементи 2022 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет