Real Pharm-Flex Pack-30servings

More Views

Availability: НА ЗАЛИХА

Real Pharm-Flex Pack-30servings

Пакување: NoШифра: Flex pack

1.490,00 ден.
FLEX PACK е производ кој го поддржува остеоартикуларниот систем на возрасни, збогатен со витамини, микро- и макроелементи.

Целна група на овој производ се сите возрасни, бидејќи секој доживува оптоварување на коските и зглобовите до одреден степен. Вреди да се забележи дека иако секој може да користи Flex Pack, не мора секој да го стори тоа. Од друга страна, има некои кои e пожелно да го користат. Оваа група вклучува спортисти, особено оние кои се занимаваат со спортски сили.

Главната состојка на Flex Pack е колаген кој работи во синергија со другите состојки на овој додаток.

На овој начин може да влијае на коските и зглобовите уште поефикасно отколку во додатоците во кои доаѓа без дополнителни додатоци. Зглобовите на кои им недостасува колаген не можат ефикасно да функционираат, а кога работат под оптоварување, колагенот природно се троши уште побрзо и треба да се снабдува со телото во поголеми количини.
OR
Коментари

Вашето мислење за производот: Real Pharm-Flex Pack-30servings

Како би го оцениле овој продукт? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Малена Суплементи 2022 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет