Real Pharm-Vitamin Pack-30servings

More Views

Availability: НА ЗАЛИХА

Real Pharm-Vitamin Pack-30servings

Пакување: NoШифра: Vitamin Pack

1.490,00 ден.
Витамин Пак од Реал Фарм е додаток во исхраната во кесички што содржи многу витамини неопходни за правилно функционирање на вашето тело.Витамин Пак од Реал Фарм е совршено решение кога станува збор за надополнување на недостатоците на минерали и витамини.Составот на овој додаток е дизајниран од експерти кои создале производ за физички активни, но не исклучиво за нив. Производот содржи витамини А, Б1, Ц, Е или Д. Со таква комбинација на витамини можеме да уживаме во добро здравје и благосостојба.
Покрај разновидноста на витамини, додатокот обезбедува и минерални состојки клучни за нашите тела, меѓу нив железо, калиум, магнезиум или бакар. Понатаму, витаминскиот пакет содржи холин дихидрат, неверојатно важно соединение што позитивно влијае на нашите когнитивни функции и функцијата на црниот дроб. Може да им помогне на оние кои имаат проблеми со одржување на вистинското ниво на холестерол.
OR
Коментари

Вашето мислење за производот: Real Pharm-Vitamin Pack-30servings

Како би го оцениле овој продукт? *

 
1 1 star
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Рејтинг

Малена Суплементи 2022 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет