ЗА НАС

нашата приказна

нашата приказна


Миком 98 е компанија која постои од 1998год. Почнува со креирање на брендот Малена Козметикс, продолжува да се шири во друга дејност основајќи го фитнес студиото Malena Fitness кое со тек на времето беше инспирација за насочување и кон друг дел од работата т.е станува единствен лиценциран представник на Batterynutrition во Македонија.

Миком како горд застапник на познатиот поизводител на суплементи Batterynutrition ја креира malenasupplements.mk .

Malenasupplements.mk се развива како сигурен и доверлив добавувач за оние кои бараат квалитетна спортска исхрана и додатоци во исхраната по достапни цени.

Malenasupplements.mk има мисија да стане синоним за активен и здрав налин на живот и да се приближи до широката популација која се бави со спорт исклучливо рекреативно.

Batterynutrition е компанија која се стреми да обезбеди широка палета на додатоци во исхраната со највисок квалитет и гарантира 100% точност за информациите додадени на етикетите на производите.

Малена Суплементи 2022 © Сите Права се Задржани. Развиено од течко нет